header2

ReActivate


Waarom ReActivate?

 Jouw PADI-brevet verloopt nooit; als je echter al een tijdje niet hebt gedoken, is het beter om goed voorbereid te zijn dan het risico te lopen dat je problemen tegenkomt omdat je iets belangrijks bent vergeten.
Duikcentra waarderen het als er een recente ReActivated-datum op je brevetpas staat vermeld.
 De PadiReActivate is de efficiënte manier om je duikvaardigheden weer op te frissen.
Loop snel door de onderwerpen waar je goed bekend mee bent.
En sta iets langer stil bij de onderwerpen waar je geheugen je wellicht ietwat in de steek laat.

 Plan praktijkoefeningen in het zwembadwater met een instructeur van Duikschool Moby Dick en ontvang een nieuwe brevetpas waar jouw nieuwe ReActivated-datum op staat.
 
De Padi ReActivate cursus bestaat uit 2 onderdelen.

 PADI eLearning

 Het is niet moeilijk om een opfriscursus in jouw drukke schema in te passen. Met gebruik van een computer of een mobiel apparaat bekijk je video's over hoe je basis duikvaardigheden moet uitvoeren, en loop je een duikplanning en de veiligheidsprocedures door - wanneer en waar jou dat het beste uitkomt.

 Zwembad

 Rond een sessie in het zwembad af, waarbij je duikuitrusting in elkaar zet, afdalingen en opstijgingen maakt, en duikvaardigheden die je niet meer zo goed weet opnieuw oefent.
Vereisten:

 PADI (Junior) Open Water Diver brevet, of bewijs van een duikbrevet op beginnersniveau van een andere trainingsorganisatie. En vier buitenwaterduiken hebben gemaakt.
Totale tijdsbesteding: ±4 uur

Inschrijven
Terug naar cursusoverzicht
padi-padi-reactivate
GoPro_print_01
padi-reactivate-touch