jkZoals je ziet zijn er tal van cursussen te volgen bij PADI.
GoDive-Heerenveen kan een groot deel van deze cursussen verzorgen.
We laten nu even hieronder de meest gangbare opleidingen zien.

Letop:
Bij online inschrijven zal je doorgezet worden naar de reserveringssite van Duikvereniging Moby Dick.
Die verzorgt alle boekingen voorlopig voor ons.
Je kan natuurlijk ook telefonisch of per mail contact opnemen met onze instructeur Rudy Stelwagen.
Bij het volgen van een  PADI Open Water Diver cursus van Duikschool GoDive Heerenveen ben je ook een jaar gratis lid van de vereniging Moby Dick. Dit geeft je extra kortingen op evt vervolgopleidingen en korting op aanschaf van duikmaterialen uit onze shop.


INTRODUCTIE DUIK  (proefles)

Om eens te kijken of deze sport wat voor je is kan je ter kennismaking een introductie duik maken.
 Daarna kunt u dan besluiten om e.v.t. een duikopleiding te volgen volgens de richtlijnen van het PADI systeem (de grootste duikorganisatie ter wereld)
 
 1. Voor dat u gaat duiken geeft één van onze instructeurs/divemasters eerst een klein stukje theorie over de apparatuur waarmee u een proefduik gaat maken en wat u te wachten staat in het zwembad.
 2. Hierna is het dan zover. Duikbrillen, duikvinnen, duikflessen en apparatuur worden uitgezocht, eventueel gepast en ingeladen. Daarna is het richting zwembad waar stap voor stap de introductieduik wordt uitgevoerd, we gaan te water!
 3. Tijdens de duik doen we verschillende oefeningen om de gewichtloosheid van de duiker onder water te ervaren, een beetje onder controle te krijgen en maken we veel plezier.
 
Mocht je besluiten na deze proefles de cursus te volgen, dan worden de kosten van deze les in mindering gebracht op de cursusprijs 

Kies een datum & inschrijven
maxresdefault


PADI OPEN WATER DIVER 

Dit is de eerste cursus om straks met je brevet wereldwijd te kunnen duiken.
De cursus bestaat uit de volgende onderdelen:

 Zwembad lessen
Wanneer je je hebt ingeschreven (en betaald) krijg je van PADI je lespakket digitaal toegestuurd en kun je direct aan de slag. Thuis bereid je jezelf voor met het PADI lesmateriaal (E-learning), dat we kort bespreken voor we het water in gaan.
In het zwembad leer je de vaardigheden die een duiker moet beheersen in 5 lessen.
De oefeningen bouwen we rustig op van makkelijk naar uitdagend.
Geleidelijk aan raak je vertrouwd met de apparatuur en de onderwateromgeving. 


Buitenduiken 


 Tot slot maak je vier buitenduiken. Gedurende twee weekenddagen maak je- op afspraak - je eerste echte duiken, waarin je moet laten zien dat je de vaardigheden die je in het zwembad hebt geoefend beheerst.
Na een succesvolle afloop verdien je het brevet.

Kies een startdatum & Inschrijven
GoPro_print_01

PADI OPEN WATER DIVER (VAKANTIE CURSUS)

Je wilt leren duiken voor een vakantie maar het afmaken van de cursus in de Hollandse wateren spreekt je toch niet zo aan.
Met de vakantie cursus kan je alvast starten bij ons met de theorie- en zwembadlessen en maak je de cursus af op je reisbestemming bij een lokale PADI duikschool.
De voordelen zijn duidelijk: je leert de theorie in je eigen taal, het tempo is een stuk gemoedelijker (een les per week) en je hoeft niet tijdens je vakantie te studeren en in een zwembad te oefenen.
Het afmaken van de cursus gebeurt in de tropische wateren en dat is precies waar je naar toe wilt.

Kies een startdatum & inschrijven
IMG_0056
Zie ons totaal cursusoverzicht
Home